Sushi är gott!!

Har precis ätit sushi till lunch - väldigt gott! Köper på Nobel House här i Sisjön. Kan tipsa om detta ställe då de är väldigt duktiga. Minus i kanten får de dock för att de är lite väl långsamma och gav mig för lite soya. Hmm...undrar om vi får fredagsfika idag?
                                                                                               
       193810-8

Kommentarer
Postat av: Frallan

Snälla kan inte du förklara vad charmen med Sushi egentligen ÄR? Kan rå fisk vara gott? Hur måste man tänka för att pova det första gången? Frågorna är många kring denna sushi!

Postat av: Evelina

Ska villigt erkänna att jag åt sushi både en och två gånger innan jag förstod vad poängen liksom var. Sedan insåg jag att man måste ha tillbehören, det är de som är grejen. Jag gillar starkt, soya och ingefära. Därför gillar jag sushi. Den råa fisken får man liksom på köpet:) Detta är säkert ingen okej merknadsföring av sushi egentligen, men så resonerar jag. Dessutom är det nyttig snabbmat. Första gången ska man tänka på man kanske måste ge det en chans till. Och kanske försöka undvika att tänka på den underliga konsistensen. Jag önskar dig lycka till kära du!

2007-02-23 @ 12:32:59
URL: http://evelivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback