Hundvakt...

Nu har jag varit på Solrosen i Haga med pappa och ätit lunch. Jättemumsig veganratatouille med råris. På vägen hade vi en intressant diskussion om homosexualitet. Pappa hade läst en artikel om en vetenskaplig studie på homosexuellas gener, och om varför man är homosexuell. De hade tydligen hittat någon form av fas i ett fosters utvecklingsprocess som kunde spela in i avgörandet av en människas sexualitet. Jag är personligen lägger inte några värderingar i hur människor väljer att leva sina liv. Är man gay, bigamist, swinger etc, rör det ju bara just de personerna. Det enda problemet med livsstilar som avviker från "normen" är att samhället måste ta ställning till dessa frågor, och det skapar ju vissa problem. Med tanke på exempelvis lagstiftningar om giftemål, adoption och så vidare. Vem ska avgöra vad som accepteras och inte? Vem har rätt att bestämma över en annan människas liv? Jag är i alla fall väldigt tacksam att jag bor i ett land som trots allt är väldigt tolerant. Nu ska jag fortsätta arbeta, har dessutom fått i uppdrag att passa en kollegas hund medan de sitter i möte. Hund kanske är en överdrift i och för sig. Ser mest ut som en trumpen liten råtta. Fast med söta drag:) Hoppas ni njuter av fredagen! Pusspuss

193810-39
Harry heter vovven den dessutom...

Ps. En lite extra uppmuntran till N om hon läser detta...  

Kommentarer
Postat av: Madeleine

ja det tror jag med, vill så gärna ha den :)
Håller helt med, vad var och varannan mska gör är deras ensak, så länge man inte skadar ngn (nu menar jag inte skada = att folk tar illa upp för att folk är homosexuell)
Jag har också läst om att det finns ngt avvikande i hjärnan hos homosexulla jämfört med heterosexuella, att det är ngt som inte utvecklades annorlunda, hoppas nu att alla kan fatta det och sluta blanda sig och påstå att de är i en fas eller att de är det ena eller det andra låt dem vara männiksor som alla andra för tusan :)

Postat av: elinpelin

loverdoll! supers;ta shoes!kul med silver..
Hunden l[ter ju inge vidare men r[ttor har v'l sin charm, ses imon blogga vidare s[ jag har n[got att g;ra h'r p[ tr[kjobbet!
kiss!

2007-03-16 @ 13:39:59
Postat av: Gloom

Jag pratade homosexualitet med min frus farafar en gång. Han var så förbannad att ordet sex (sex som mitt i homosexualit) alltid nämnes i samband när man pratade om "såna", för två personer av samma kön kan ju inte ha sex!!!

Var han gammalmodig eller saknade han fantasi?

2007-03-16 @ 14:01:03
URL: http://gloom.blogg.se
Postat av: Evelina

Jadu, jag skulle nog tippa på en kombination...:)

2007-03-16 @ 14:27:25
URL: http://evelivet.blogg.se
Postat av: Marie

haha, en trumpen liten råtta?
vad e det för hund då?

2007-03-16 @ 15:09:33
URL: http://dancetilyoudrop.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jag vet inte riktigt vad rasen heter. Tror inte att "trumpenråtta" är godkänt namn... Men jag har tagit ett kort som jag ska lägga upp när jag kommer hem från jobbet:)

2007-03-16 @ 15:17:15
URL: http://evelivet.blogg.se
Postat av: Sanna

Haha, vad sur Harry ser ut!

Ha en underbar helg!

2007-03-17 @ 09:34:21
URL: http://sannalivsnjutaren.blogg.se
Postat av: Gloom

Shit, hunden... E.T phone home!!!

2007-03-17 @ 15:50:59
URL: http://gloom.blogg.se
Postat av: Evelina

Jag vet, han ser ut som en sur ET typ...haha:)

2007-03-17 @ 17:58:25
URL: http://evelivet.blogg.se
Postat av: msJulia

Underbar hund!! För övrigt så är kärlek alltid kärlek och kan aldrig vara fel! Ingen skall komma och tala om för mig vem jag skall och inte skall älska! Det är min egen jävla ensak! Detta gäller alla människor.

2007-03-18 @ 12:19:01
URL: http://msjulia.blogg.se
Postat av: Rayannathalie

Very cool site. I like the floating effect. Good programming on the Guestbook too.

2010-12-06 @ 15:15:34
URL: http://rayannathalie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback