Ja, jag veeeet!!

Nu har jag varit på massage. Och förstår fortfarande inte hur något kan göra så ont. Efter förra veckans konstaterande av att jag är ett vrak, så måste jag nu hänga där en gång i veckan. (Vilket för övrigt inte är gratis). Så fort massören satte händerna på ryggen skrek jag aj. Då insåg hon att här måste vi ta i med hårdhandskarna, och satte därför fem elektroder på ryggen och skickade "lite" ström igenom mig = aj! Undertiden jag blev uppladdad/urladdad masserade hon min ländrygg/rumpa och jag låg helt enkelt och svor öppet över den fruktansvärda smärta. Sedan tog hon bort strömmen och attackerade ryggen = ännu mer aj! Hon passade också på att knäcka nacken, det lät ungefär som när man knäcker en torr kvist mot benet och sen krossar den under foten. Efter det fick jag lägga mig på golvet (!) och så ställde hon sig på min rygg och traskade runt där en bra stund. Med jämna mellanrum hörde man också lite knak, knak, knäck... Sedan fick jag lägga mig på britsen igen och så sa hon att "jag verkar vara lite i obalans". Nähä, det menar du inte tänkte jag. När jag precis blivit invaggad i en falsk känsla av trygghet började hon bearbeta mina lår. Och nu snackar vi ren och skär pina, smärta, ondska! Men jag höll ut. Och sedan avslutade hon med att trycka på min mage. "Du verkar vara väldigt känslomässigt upprörd och stressad sa hon då, och det sätter sig i din mage. Du måste sluta oroa dig hela tiden! Skriv ner allt du är rädd för på ett papper och börja jobba med dig själv, punkt för punkt" sa hon sedan. JA! JAG VET! Men jag har inte tid, jag har inte så mycket papper, jag vågar inte... Okej, jag är medveten om att det är riktigt lama och dåliga ursäkter. Jag ska skärpa mig. Så fort jag hämtat mig efter denna smärtsamma start på veckan.  

193810-45







http://lts.cfl.se/religion_a/religion_a_1.asp

Kommentarer
Postat av: Gloom

Skit i henne, jag masserar gratis och lovar att hålla käften!!! ;)

Postat av: Evelina

Tackar ödmjukast för erbjudandet och överväger det mycket seriöst!

2007-03-19 @ 15:21:38
URL: http://evelivet.blogg.se
Postat av: pihlsan

hehe, jag har också fått massage idag, dock från den kortaste kvinnan i storgöteborg, når knappt upp till massagebädden.
Av förklarliga skäl kan människan därför knappt ta i! men hon pustade sig igenom min halvtimme och jag höll mig från att fråga "har du börjat än" (lite samma karaktär som den smula mer sexuella frågan "är du inne än?")
sätt igång och skriv nu då eve! för tusan!!
puss

2007-03-19 @ 16:20:02
Postat av: Evelina

Jag skriver för fullt! Eventuellt kommer en lista att publiceras här på bloggen:)

2007-03-19 @ 18:44:11
URL: http://evelivet.blogg.se
Postat av: msJulia

Men lilla snuttan då! Är det verkligen bra när det gör sådär ont? Du kanske borde hålla Gloom vid sitt löfte istället...

2007-03-19 @ 20:04:34
URL: http://msjulia.blogg.se
Postat av: Evelina

Ja, jag har ju definitivt undrat över detta. Men det får inte plats mer i min hjärna nu:)

2007-03-19 @ 21:19:46
URL: http://evelivet.blogg.se
Postat av: Gloom

Jag skall inte in i din hjärna... du behöver inte vara orolig!!!

2007-03-20 @ 09:26:16
URL: http://gloom.blogg.se
Postat av: Evelina

Okej. Erbjudandet antaget.

2007-03-20 @ 14:23:57
URL: http://evelivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback