Kinkybild...

image118
Här kommer den tjusiga bilden från Kinkykvällen i Skövde...
Kan ni förstå att jag faktiskt gick ut så här?

Kommentarer
Postat av: Gloom

Nah... inte kinky enough!!!

Postat av: msJulia

Jo, Gloom! Kinky enough!! Mer kinky än så hade jag inte klarat av.
Ser Eve framför mig i latexmask eller med kedjor hårt snörade runt hela kroppen (ja, dessa utstyrslar förekom faktiskt på kåren) och jag blir lite rädd. Så, vi som har en normal syn på sexualitet, nöjer oss med det här!

2007-05-21 @ 23:57:37
URL: http://msjulia.blogg.se
Postat av: Evelina

Gloom: hänvisar helt och hållet till Julias svar. Det finns gränser, men du är självklart hjärtligt välkommen nästa år och då får du visa hur kinky ska se ut.

2007-05-22 @ 08:15:44
URL: http://evelivet.blogg.se
Postat av: Gloom

Kinky för mig är att ta på en latexmask med en löskuk fastsatt i pannan. Sedan letar man upp killen med den största hängpungen och penetrerar honom med löskuken när han står på alla fyra så att hans hängpung daskar mig i ansikten gång på gång... typ där börjat det bli kinky!!! ;)

2007-05-22 @ 08:22:41
URL: http://gloom.blogg.se
Postat av: Evelina

Gloom: okej. Jag förstår. Jag var nog helt enkelt inte på ett kinkyparty. Men det verkar ju också vara en spännande grej...hmm

2007-05-22 @ 08:40:18
URL: http://evelivet.blogg.se
Postat av: E

Nä, jag kan faktiskt inte förstå att du gick ut sådär. Inte tillräckligt snyggt för att vara snyggt kinky och inte tillräckligt "kinky kinky" för att det skulle slippa vara snyggt så nu blev det mest pinsamt.

2007-05-22 @ 10:48:19
Postat av: Evelina

E: pinsamt säger du? Så ser jag det nog inte riktigt. För övrigt är det mer pinsamt med dräpande anonyma kommentarer.

2007-05-22 @ 11:04:40
URL: http://evelivet.blogg.se
Postat av: msJulia

E: Go fuck yourself!

2007-05-22 @ 12:09:52
URL: http://msjulia.blogg.se
Postat av: E

Ställer man frågan "kan ni förstå att jag faktiskt gick ut så här?" så får man väl räkna med att det kan komma någon som säger nej? Jag försökte inte vara dräpande utan svarade mer på din fråga. Dessutom måste jag erkänna att jag använde just dig som för ett litet "test". Jag har länge funderat på det här med folk som lägger ut bilder på sig och frågar hur andra uppfattar det. Min förutfattade mening var att negativa kommentarer inte uppskattas utan hur fult byxorna och toppen än satt så ska man skriva att det var snyggt. Helt enkelt ett test från min sida på de "dolda" bloggreglerna. Att de råkade bli just din blogg just idag är bara en slump. Ska testa det på några mer så känns dig inte för utpekad.

2007-05-22 @ 15:59:13
Postat av: Evelina

E: jag har absoulut inget emot att du säger att det var pinsamt/fult/dumt av mig att gå ut sådär. Helt och hållet upp till dig. Sedan att det var en kväll där poängen inte var att se så snygg ut som möjligt - tvärtom, hör kanske inte hit. Däremot tycker jag att det är dåligt av personer som kommenterar andra människors bloggar med negativa kommentarer, utan att stå för dem. Det vill säga: anonyma kommentarer. Och om du nu tycker att det är en dold bloggregel att alltid ge positiva utlåtanden, hur fult man än tycker att det är, så tror jag du har fel. Däremot är frågan vem som vinner på en negativ kommentar? I så fall kanske det är bäst att inte säga något alls?! Eller åtminstone på ett konstruktivt sätt. Vilket jag inte upplever att du gjorde.

2007-05-23 @ 12:02:31
URL: http://evelivet.blogg.se
Postat av: Gloom wannabe

Ett tillägg till den som eventuellt vill leva ut Glooms kinkyidéer är att öva upp nackmusklerna ordentligt innan då det kan tänkas ta emot lite och därmed utsätta dem för ovan och troligtvis skadlig påfrestning...
Att jag sitter här och försöker väcka liv i den här tråden igen beror helt på att jag har hört, från en säker källa, att det finns bilder på msJulia från samma temakväll. Eftersom hon håller hårt på dem kanske de kan "råka" dyka upp här istället?
Ha det bra, älska din nästa och fortsätt simma!

2007-09-07 @ 13:09:50
Postat av: Evelina

Jo, visst finns det bilder på msJulia från denna kväll. Och vilka bilder sen! Men eftersom hon inte vill lägga ut dessa kan jag ju tyvärr inte heller göra så. Men med lite smicker kommer man långt så det är säkerligen bara att be henne snällt...:)

2007-09-11 @ 09:42:38
URL: http://evelivet.blogg.se
Postat av: Stainless

Smickra och be Julia snällt tar emot lite, av någon anledning har jag alltid haft lättare för att hota henne, men jag ska ge det ett försök. Lyckas det är jag evigt tacksam!

2007-09-11 @ 13:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback