Middagstips!

Igår lagade jag middag.
T's kompis L kom förbi på besök, efter att ha varit i Thailand en månad.
Vi kände att det vore vettigt att bjuda på något riktigt inhemskt, svenskt och husmanskostaktigt.
Valet föll då självklart på tacopaj.
Pajdegen gjorde jag på dinkelmjöl och mjölkfritt smör.
Fyllde sedan skalet med tacokryddad mager nötfärs (alt veg köttfärs).
Ovanpå detta bredda jag lätt creme fraiche med smak av paprika och chili.
På med lite tomater och mager ost - then in the ugn.
Serverade med grönsaker och guacamole.
En riktig höjdare helt enkelt.
Fort gick det också vilket alltid är uppskattat.
Och på tal om mat är det nu dags för morgonfika.
See you later!

image221

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback