Sikken helg!

Vilken fantastiskt helg det blev!
Tidigt i lördags morse gav vi oss iväg mot Stockens camping på Orust. Där hyrde vi kajaker och gav oss sedan ut på hiking av finaste slag. Vädret var verkligen det bästa man kan tänka sig, och jag paddlade i bara linne. Stannade för långlunch på en liten ö, paddlade genom Malö strömmar och avslutade sedan dagsturen på Stora Harön. Hittade en perfekt campingplats och slog upp tälten och badade. Havskyld öl och rosé på klipporna ackompanjerades med grillat till middag; blir det bättre än så? Sedan satt vi vid elden långt in på kvällen, innan vi somnade i gott i våra tält. Jag vaknade ganska tidigt av att min rygg gnällde över det hårda underlaget, steg upp och möttes av A som redan var i full gång med frukostförberedelserna. Sällan har väl pulverkaffe, knäckebröd och mjukost på tub smakat så gott! 

Vädret under gårdagen var inte lika fint som lördagen, men fortfarande helt okej! Solen kikade fram ibland, och eftersom vi höll igång det mesta av tiden så slapp vi frysa allt för mycket. Efter lunch, när vi gav oss ut på den sista etappen, konstaterade vi att i princip allt campingväder är okej så länge det inte regnar. Och det skulle vi naturligtvis inte sagt för på väg över Ellösfjorden fick vi nämligen både stark motvind, stora vågor och spöregn. Då var vi dessutom ganska trötta och det kändes lite hopplöst ett tag när man inte ens rörde sig framåt. Till slut nådde vi dock Stockens camping igen; pisseblöta och trötta men också jäkligt nöjda och glada!

Jag blev upphämtade i Kingälv av pappsen och så blev det en söndagseftermiddag i A-hood. Där bjöds det på varm dusch, bastu och pestoöverbakad lax till middag. Mycket bra! Sedan somnade en utslagen Evelina i soffan framför Poirot. Jag var inte direkt lyrisk när klockan ringde i morse, men det är bara att bita ihop och ta tag i måndagen. So long!


Fler foton kommer när jag får tag i alla bilder som togs med Sandys kamera! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback